Me työstämme aineistoja pakkaavan teollisuuden tarpeisiin. Pakkausreprona ja flexolaatanvalmistajana olemme pitkän linjan ammattilainen. Joustava ja laadukas palvelu perustuu ammattitaitoon ja ajanmukaiseen digitaaliseen tuotantolinjaan.


Toimitamme valtakunnan edullisimmat painolaatat muovi-, kalvo-, kartonki-, paperi-, aaltopahvi- tai tarralaminaattipainatuksiin, joustavasti ja kokonaisedullisesti. Meiltä myös perusmateriaalit kaikenkokoisille konttoreille; toimistopainotuotteet, leimasimet yms.


Tuotantomme on sitoutunut ympäristöystävällisyyteen; lähes täydelliseen paperittomuuteen, kuivafilmiin sekä minimoidun kemian tislaamiseen ja kierrättämiseen tuotantotiloissamme. Syntyvä ongelmajäte toimitetaan asianmukaiseen jatkokäsittelyyn.


Tarjoamme asiakkaidemme käyttöön maksuttoman selainpohjaisen Vinflex-palvelukokonaisuuden flexopainolaattojen tilaamiseen ja aineistonsiirtoon. Pyydä tunnukset joustavaan työnkulkuun.


Vinset on edistyksellinen setti graafisia palveluja. Ota yhteyttä ja olet jo paljon lähempänä todellisia kustannussäästöjä, laadusta tai palvelusta tinkimättä!

 

PAKKAUSPAINOTEOLLISUUDEN

VAHVA KUMPPANI!

Vinflex

OnLine-palvelut


  1. Luettelomerkkiflexolaattatilaus

vedoshyväksyntä


  1. Luettelomerkkiaineistonsiirto  1. LuettelomerkkiVinWiki /asiakaskohtainen kalenteri ja blogi

http://www.vinset.fi/fmi/iwp/res/iwp_auth.html
http://www.vinset.fi:8000/login
http://www.vinset.fi/groups/

Vinset Oy

Sompatie 9

32440 ALASTARO

040 772 8823

repro@vinset.fi

Päivitetty 4. tammikuuta 2017

http://www.vinset.fi:8000/login